Zionis Israel dan penyokong-penyokong mereka amat sinonim dengan pembohongan dan penyelewengan fakta. Berikut adalah beberapa siri pembohongan puak zionis, yang tersebar luas di media massa dan internet.

 • Kaum Yahudi percaya bahawa mereka adalah Bangsa Terpilih Tuhan. Namun realitinya, mereka dikenali sebagai bangsa terbenci di dalam sejarah Bangsa Yahudi telah dihalau dari 79 negara seluruh dunia, sepanjang sejarah manusia.

 

 • Banyak dakwaan tentang Holocaust yang dibuat Yahudi selama ini sebenarnya adalah Buku-buku dan rujukan fakta tentang Holocaust hanyalah percubaan untuk meraih simpati yang tidak berbelah bahagi untuk negara Israel, dan digunakan sebagai alasan untuk memeras berbilion-billion dollar dari negara Jerman.

 

 • Diari Anne Frank, merupakan sebuah buku popular tentang seorang wanita Yahudi buta di Jerman sewaktu Perang Dunia Kedua. Kisah sedih Anne Frank ini menjadi rujukan tentang kekejaman Nazi terhadap Yahudi pada zaman itu. Namun, penyelidikan menunjukkan bahawa sebahagian besar buku ini ditulis oleh sekurang-kurangnya seorang lain daripada Anne Frank.

 

 • Pada 8 Jun 1967, tentera udara dan laut Israel telah menyerang sebuah kapal penyelidikan milik Amerika Syarikat, USS Liberty. Serangan ini mengakibatkan 34 anak kapal terbunuh, dan 171 tercedera. Namun, Yahudi zionis mengaburkan mata dunia dan mengatakan serangan ini adalah kerana kesilapan identiti, dan melenyapkan Saksi yang mahu menceritakan kebenaran, diugut dengan mahkamah tentera.

 

 • Peranan Yahudi zionis dalam dunia jenayah terancang, serta perdagangan hamba, sering disembunyikan. Dari zaman ‘Prohibition’ 1920-an, kumpulan jenayah Yahudi mendominasi penjualan arak secara haram di New York. Yahudi zionis juga menggerakan Komunisme di Eropah Timur, sebuah ideologi yang bertanggungjawab untuk kematian berjuta-juta rakyat tidak bersalah.

 

 • Peranan kaum Yahudi dalam gerakan homoseksual radikal, gerakan feminisme radikal, dan industri pornografi atas talian juga tidak diketahui orang ramai.

 

 • Di Palestin pula, kerajaan Yahudi zionis menggunakan taktik berselindung di belakang propaganda bahawa merekalah bangsa paling dizalimi di seluruh Mereka menggunakan Holocaust dan perang dunia II sebagai alat propaganda, dan naratif ini disebarkan luas oleh mogul media Yahudi.

 

 • Lihatlah bagaimana mereka menggunakan peristiwa oktober 7 2023 sebagai alasan untuk menyerang dan membunuh anak kecil, wanita dan orang tua Dahsyatnya pembohongan ini kerana tidak menceritakan kezaliman puak zionis yang berlaku dari tahun 1948 lagi.

 

 • Sedih dan marah apabila melihat gambar kanak-kanak Palestin yang tidak berdosa, dibakar sehingga tidak dikenali, atau mengalami luka tembakan yang serius selepas menjadi sasaran IDF tanpa sebab, selain dilahirkan sebagai warga Palestin.

 

 • Peranan konsep Ketuanan Yahudi di sebalik keganasan zionis perlu Konsep yang juga dikenali sebagai Anti-Genteelisme, adalah konsep di mana mereka percaya bahawa bangsa Yahudi boleh melakukan apa saja jenayah terhadap bangsa lain dan ianya tidak berdosa. Ia hanya berdosa jika dilakukan kepada Yahudi yang lain.

 

 • Bangsa Yahudi ini juga berpegang kepada konsep Chutzpah, dan mereka dengan mendakwa bahawa nyawa orang bukan Yahudi lebih tidak bernilai berbanding nyawa haiwan ternakan, tetapi mereka menganggap nyawa orang Yahudi adalah sesuci Tidak mengapa untuk mencuri daripada orang bukan Yahudi atau membunuh orang bukan Yahudi, tetapi nyawa orang Yahudi adalah suci. Dan tiada siapa yang boleh menghentikan perbuatan mereka itu.

 

 • Penguasaan kaum Yahudi terhadap majoriti kekayaan di atas muka bumi, media dan akademik, diketahui Walaupun mereka membentuk kurang daripada 2% daripada populasi. Dalam 50 billionaire di dunia, 10 antara mereka adalah dari keturunan Yahudi. Mereka ini secara senyap dan terbuka, menyokong agenda zionis Yahudi.

 

 • Kaum Yahudi juga berada di sebalik gerakan pembetulan politik yang tidak masuk akal dan undang-undang jenayah kebencian yang digubal untuk menutup mulut sesiapa sahaja yang mungkin memikirkan agenda mereka dan cuba menjelaskannya.

 

 • Lelaki seperti German Rudolf, David Irving dan ramai lagi, yang sebelum ini diiktiraf sebagai ahli sejarah yang hebat, telah ditangkap, didakwa dengan jenayah kebencian dan dipenjarakan. Hanya kerana membuat siasatan akademik tentang sejarah moden Yahudi

 

 • Jelas sekali bahawa peperangan di Iraq adalah semata-mata disebabkan oleh Israel, yang mahu menggoncang musuhnya dengan menggugat kestabilan kerajaan mereka untuk mencapai hegemoni di timur tengah.

 

 • Orang Yahudi Israel tidak berani mati untuk tujuan ini, jadi mereka memanipulasi Amerika Syarikat supaya berperang dengan bantuan Zionis Yahudi, sewaktu pentadbiran Bush. Merekalah yang mengawal dasar luar timur tengah negara paling berkuasa di dunia, Amerika Merekalah yang mengawal kongres, senat serta presiden boneka.

 

 • Bangsa Yahudi menguasai filem dan televisyen sehingga kita kini tertakluk kepada program yang tidak berkesudahan, dan filem Hollywood yang mempermainkan agama, nilai masyarakat dan merendahkan institusi keluarga tradisional. Ia semuanya terpampang di dalam media yang kita telan pada hari ini.

 

 • Kaum Yahudi zionis ini mungkin mengawal televisyen, filem dan media cetak, tetapi mereka tidak mengawal internet. Sekurang-kurangnya belum Blog dan laman web serta media baru akan menjadi titik kejatuhan mereka.

 

 • Menjadi tanggungjawab kita untuk kongsikan maklumat sebenar, dan hancurkan pembohongan dahsyat kaum Yahudi ini.

Catatan: Ummu Khadeejah Abdullah

Translate »